Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy edénybe kevés vízzel felteszem a gyümölcsöket főni. Beleteszem a fahéjat, szegfűszeget és a cukrot. Ha úgy látom, hogy megfőtt a gyümölcs, akkor a tejszín és a liszt habarékát belekeverem gyors mozdulatokkal a lábasba. Előtte a tűzről leveszem. Ha behabartam, akkor 2 percre takaréklángon visszateszem, hogy az egész összefőjön.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
anitakezi
2014.01.12 13:35
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
edénybe kevés, gyümölcsöket főni, liszt habarékát, tűzről leveszem, egész összefőjön, mozdulatokkal, takaréklángon, gyümölcsleves, szegfűszeget, gyümölcsöket, visszateszem, belekeverem, fagyasztott, összefőjön, Beleteszem, szegfűszeg, behabartam, habarékát, felteszem, gyümölcs, gyümölcs, gyümölcs, leveszem, fahéjat, edénybe, megfőtt, tejszín, tejszín, lábasba, cukrot, Előtte, csipet, kanál liszt, kanál cukor, csipet bors, tejszín, fahéj, szegfűszeg őrölt, doboz meggy,
|
|
|
|
|
Lúdláb
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|